4.19 Pink Floyd III - Meddle





PINK FLOYD III: 1971 Meddle
Pink Floyd s’havia anat distanciant de la psicodèlia i es va convertir en una banda molt difícil de classificar. Cadascun dels membres havia anat explorant els seus propis límits i, finalment, tots quatre van confluïr en un estil únic. El moment en que això va succeïr va ser l’àlbum Meddle, de 1971. Aquest àlbum ja poseeix l’estil característic que van portar a la seva màxima expressió a les seves obres posteriors. Especialment el poema sònic Echoes, de 23 minuts de durada, ja es pot catalogar com a ROCK SIMFÒNIC amb lletres majúscules. No et perdis la perla negra The Embryo, tema inèdit interpretat a la gira de presentació de Meddle i que tenim el privilegi d’escoltar des del Playhouse Theatre de Londres, el 16 de setembre de 1970.


Descarregar


Escoltar




1 comentario:

  1. Escribo estas líneas mientras precisamente estaba escuchando el "Live At Pompeii", que es un prodigio del que afortunadaente podemos disfrutar con una altísima calidad y que te embriaga de emoción desde el primer minuto.

    Me ha gustado esta tercera parte, ciertamente fue la gran explosión que gestó todo esos grandes temas que estaban saliendo de todos esos experimentos que les llevaron a conocer su "yo músico".

    ResponderEliminar