4.22 Pink Floyd VI - Animals





PINK FLOYD VI: 1976 – 1977 Animals

Una breu intro (Pigs on the wing 1) i un breu outro (Pigs on the wing 2), enmarquen els tres únics temes d’aquest àlbum colossal. Inspirat en la novela “Animal Farm” de George Orwell (Rebelión en la granja / La revolta dels animals), Dogs són els dirigents de la indústria musical, Pigs la classe política i Sheep som tota la resta, que ens deixem portar pels gossos i els porcs. Mentre que “Animal Farm” criticava els comunisme, Animals critica els pitjors aspectes del capitalisme, amb marge per l’esperança: aquí, al final, les ovelles es revolten i maten als gossos.


Descarregar


Escoltar






2 comentarios:

  1. Com a gran gran gran fan de Pink Floyd estic gaudint del gran treball que estu fent amb aquesta increïble banda, enhorabona.

    Raül.

    ResponderEliminar
  2. Personalment és un dels meus àlbums preferits del grup i el seu últim àlbum aguantant fent prog abans del rock punk òpera de The Wall. Quan has dit que anaves a posar Pigs versionada m'ha vingut al cap que podria ser d'algun dels bootlegs de DT i quina grata sorpresa escoltar la seva interpretació de Sheep al final. Gràcies pel programa i pel context de l'àlbum, molt interessant!

    ResponderEliminar